Източник и снимка: Бойко Борисов, фейсбукРедактор: e-mail: В най-трудните дни на пандемията

...
Източник и снимка: Бойко Борисов, фейсбукРедактор: e-mail: В най-трудните дни на пандемията
Коментари Харесай

Борисов: В най-трудните дни на пандемията поставихме като приоритет живота, здравето и социалните грижи за възрастните хора

Източник и фотография: Бойко Борисов, фейсбук

Редактор: 

e-mail: 

В най-трудните дни на пандемията поставихме като приоритет абсолютно живота, здравето и обществените грижи за възрастните си хора, написа Бойко Борисов във фейсбук.

Не допуснахме COVID-19 безотговорно да се популяризира в обществените услуги. Осигурихме на самотно живеещите и хората в затруднено състояние дезинфектанти, топъл обяд и патронажна грижа. Увеличихме пенсиите с 6,7% в усложнената икономическа конюнктура. Този месец, за трети следващ път, всички 2,1 млн. пенсионери ще получат добавка от 50 лв., с която да посрещнат да вземем за пример най-неотложните си потребности от медикаменти. Тази поддръжка ще продължи до края на нашия мандат. С плана на бюджет за идната година ще търсим заслужено осъвременяване на пенсиите. Докато другите приказват, ние действаме и няма да допуснем компромис с постигането на почтени старини за пенсионерите. На днешния Международен ден на възрастните хора благодаря на нашите майки и татковци за напъните да ни изградят като персони и като обществото, пище още в поста си министър председателят.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР